Corvaris Oficial !!!

Site-ul oficial Corvaris- Producator de incaltaminte dama, genti si accesorii - Fabrica de incaltaminte !

Genti Dama

Genti dama 100% piele naturala. Produse manual. Preturi de producator.

Genti dama lucrate manual din piele naturala de cea mai buna calitate!

Avand peste 20 de ani de traditie in productia manuala de genti din piele naturala, Corvaris va invita sa va alegeti modelul dorit.


Comanda acum geanta preferata folosind formularul de mai jos.

Trimite un mesaj cu codul gentii alese. Poti trece in mesaj culoarea preferata, tipul de piele dorit, sau orice alta informatie. Nu uita sa lasi un numar de telefon. Noi te vom contacta in cel mai scurt timp. Multumim !

Va rog selectati Copac.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele transmise prin acest formular si cunosc prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.


genti damaGenti dama si posete din piele naturala …. alegerea perfecta. Acestea reusesc sa scoata din anonimat orice tinuta prin nuantele feminine si eleganta pe care o confera.

CORVARIS iti ofera alternativa perfecta pentru orice stil si te invita sa descoperi intreaga colectie de genti din piele naturala, lucrate manual din dragoste pentru frumos.

Poti gasi produsele noastre si poti comanda genti si posete si in magazinul online Corvaris la sectiunea Magazin Genti Dama

Daca esti persoana juridica si vrei sa comercializezi produse Corvaris nu ezita sa ne contactezi chiar si telefonic la 021/ 361.49.36 direct la fabrica sau vezi pagina Contact.

Nu uita ca ne gasesti si pe Facebook sau Twitter.

Corvaris - Producator de incaltaminte, genti si marochinarie © 2019