Corvaris Oficial !!!

Site-ul oficial Corvaris- Producator de incaltaminte dama, genti si accesorii - Fabrica de incaltaminte !

Cizme dama

Cizme dama din piele naturala 100%. Produse manual.

Avand peste 20 de ani de traditie in productia manuala de cizme din piele naturala, Corvaris va invita sa va alegeti modelul dorit din categoria cizme dama.


Comanda acum ! Trimite un mesaj cu modelul preferat folosind formularul de mai jos. Nu uita sa treci codul produsului, culoarea dorita, marimea etc. Multumim !

Va rog selectati Cana.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele transmise prin acest formular si cunosc prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.


Nu uita, esti pe site-ul oficial al producatorului de cizme dama , genti si marochinarie – Corvaris.

Cizme dama din piele naturala …. alegerea perfecta. Acestea reusesc sa scoata din anonimat orice tinuta prin nuantele feminine si eleganta pe care o confera piciorului. CORVARIS iti ofera alternativa perfecta pentru orice stil si te invita sa descoperi intreaga colectie de cizme din piele naturala, lucrate manual din dragoste pentru frumos.

Numai aici gasesti calitate la cele mai bune preturi. Poti gasi produsele fabricii de incaltaminte si genti dama si in magazinul online Corvaris, la sectiunea Magazin Cizme Dama

Daca esti persoana juridica si vrei sa comercializezi produse Corvaris nu ezita sa ne contactezi chiar si telefonic la 021/ 361.49.36 direct la fabrica sau vezi pagina Contact.

Nu uita ca ne gasesti si pe Facebook sau Twitter.

Corvaris - Producator de incaltaminte, genti si marochinarie © 2019