Corvaris Oficial !!!

Site-ul oficial Corvaris- Producator de incaltaminte dama, genti si accesorii - Fabrica de incaltaminte !

Incaltaminte dama

Incaltaminte dama cu traditie in Romania

Fabrica de incaltaminte dama si marochinarie Corvaris are o experienta de peste un deceniu in producerea manuala de incaltaminte dama, genti, curele si alte articole din piele naturala. Corvaris este un producator de incaltaminte cu traditie in Romania fiind sinonim cu eleganta si bunul gust in productia de incaltaminte si marochinarie, pantofii de dama Corvaris precum si gentile fiind foarte apreciate atat pe piata interna cat si internationala.

Periodic, fabrica de incaltaminte si marochinarie Corvaris isi prezinta colectiile la targurile de specialitate, facandu-se intotdeauna remarcata printre participanti.

Piele naturala de cea mai buna calitate

Materia prima folosita in productia de incaltaminte si genti Corvaris este una de calitate superioara. Produsele sunt lucrate manual, fiecare detaliu fiind realizat minutios, pentru ca in cele din urma, rezultatul eforturilor noastre sa innobileze tinuta clientilor.

Datorita creativitatii designerilor,  gama produselor realizate de catre fabrica de incaltaminte si marochinerie Corvaris se deosebeste de produsele concurente si se innoieste permanent. Colectiile Corvaris anticipeaza tendintele modei, dar in acelasi timp tine cont si de de doleantele si necesitatile clientilor.

incaltaminte dama

Produsele Corvaris sunt apreciate si solicitate de firme din Europa si din Romania.  Acestea sunt comercializate in magazinul de prezentare din Bucuresti, Piata Romana.

Va asteptam oricand cu incredere sa incercati o incaltaminte de calitate sau o geanta din piele naturala. Nu uitati si de produsele de marochinarie Corvaris.

Produsele noastre le puteti gasi si in noul magazin online .  Astfel aveti posibilitatea sa vedeti preturile de vanzare en-detail pentru fiecare produs in parte.

De asemenea va asteptam si pe Pagina de Facebook Corvaris. Aici in permanenta veti fi informati de promotiile si ofertele Corvaris si  puteti participa la concursurile cu premii Corvaris. Tot in pagina Facebook va raspundem intrebarilor si sugestiilor dvs. Aici comunicam in permanenta cu clientii nostri. Va asteptam cu drag sa schimbam pareri si impresii.

Updated: noiembrie 11, 2016 — 8:36 am
Corvaris - Producator de incaltaminte, genti si marochinarie © 2019

Am observat ca folositi un software pentru blocarea reclamelor.

Va rugam sa il dezactivati pentru acest site!