Corvaris Oficial !!!

Site-ul oficial Corvaris- Producator de incaltaminte dama, genti si accesorii - Fabrica de incaltaminte !

Fabrica de incaltaminte Corvaris.

Fabrica de incaltaminte si marochinarie Corvaris are o experienta de peste un deceniu in producerea manuala de incaltaminte, genti, curele si alte articole din piele naturala. Corvaris este un producator de incaltaminte cu traditie in Romania fiind sinonim cu eleganta si bunul gust in productia de incaltaminte si marochinarie, pantofii de dama Corvaris precum si gentile fiind foarte apreciate atat pe piata interna cat si internationala.

Periodic, fabrica de incaltaminte si marochinarie Corvaris isi prezinta colectiile la targurile de specialitate, facandu-se intotdeauna remarcata printre participanti.

Materia prima folosita in productia de incaltaminte si genti Corvaris este una de calitate superioara. Produsele sunt lucrate manual, fiecare detaliu fiind realizat minutios, pentru ca in cele din urma, rezultatul eforturilor noastre sa innobileze tinuta clientilor.

Datorita creativitatii designerilor, precum si muncii manuale, gama produselor realizate de catre fabrica de incaltaminte si marochinerie Corvaris se deosebeste de produsele concurente si se innoieste permanent, anticipand tendintele modei, dar in acelasi timp tinand cont si de de doleantele si necesitatile clientilor.

Produsele Corvaris sunt apreciate si solicitate de firme din Europa si din Romania  sau sunt comercializate in magazinul din Piata Romana.

Updated: septembrie 22, 2015 — 6:50 am
Corvaris - Producator de incaltaminte, genti si marochinarie © 2019

Am observat ca folositi un software pentru blocarea reclamelor.

Va rugam sa il dezactivati pentru acest site!